Underbara helg :)

Att vara moster måste vara det bästa som finns, bara plocka russinen ur kakan :)

Systeryster, Lars, Tuva o Axel har varit här sedan i torsdags, jag var ledig i fredags så då passade vi på att åka till Falun och gå på Sportys lekland, har ni inte varit där så passa på att åka dit, för rackarns vad roligt jag hade, tror Tuva o Axel också hade roligt :)

Innan dom åkte hem idag så hade dom tjivats en stund om vem dom skulle sakna mest när dom åkte hem....gissa vem som vann???

Ja, inte var det jag iaf....o inte heller Nicklas! Utan den lilla filuren Spajk såklart!!!! Överst på listan stod Spajk, sen var det lite oense om vem som kom tvåa å trea, men sist kom iaf Dizni!

Axel´s stora uppgift är att se till att hundarna får mat och att dom får komma ut o kissa, han har full koll på att hundar bara äter hundergodis, att dom måste kissa ute, att man plockar upp bajs för att inte andra ska kliva i det och att man måste torka tassarna när man kommer in för att det inte ska bli geggigt inne, en fullfjädrad hundägare!

Tuva är aningens mer reserverad, och gillar mest Spajk för att han är bättre på att lyssna! Vilket ju är helt sant :)


Spajk är ju en hjälpsam hund....här hjälper han Axel att pyssla! Han får normalt inte sitta på stolarna i köket, men ibland om det händer något spännande måste man ju kolla läget jue....
Kanske detta vore en bild för media?? Som motpol till all skit som skrivs om rottweilers....! Det är roligt perspektiv på bilden då Dizni ser jättestor ut :)

Vi har mest bara myst hela helgen, ätit gott, fikat och haft allmänt trevligt!

Idag när kära syster åkt drog jag till skogs....Villa Fromhem blev liksom lite tom och ödslig när dom åkt?? Inga barnfötter som springer över golvet, inga klingande barnskratt, så jag åkte till skogen och lyssnade på fågelkvitter istället! Lade lite spår, lite uppletande och avslutade med lydnad, inte illa :)

Började med att halka omkull på en snorhal liten grenj*vel, som så lägligt gömt sig under en snöfläck, så nu är ena vaden lokalt lite större än den andra :( Kommer bli tjusigt blå i morgon och lite lagom öm....men mer om detta kommer i hundbloggen!

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tycker inte du ska låte media få tag på den bilden. Syns ju lång väg att hon rynkar på näsan. Morrar säkert och kommer i nästa stund äta ungen till efterrätt. Märk den elaka blicken ;)

2012-03-19 @ 10:57:30
URL: http://samiogrimm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0