En blogg????

Ja, jag har visst en blogg sägs det....även om det inte är så många kommentarer så vet jag iaf att det finns några trogna läsare!

Detta med blogg ligger tyvärr långt ner på min prioriteringslista just nu....mitt underbara jobb tar dels ren fysisk tid, men också massa energi som gör att jag är totalt energilös på kvällarna! Brukar ta mig till klubben direkt efter middagen medans energin inte tagit slut. För även om jag är seg så är inte hundarna det!

Att Spajk nu har fått sina C-höfter bekräftade gör ju inte att inspirationen är på topp heller :( Även om det vankas tävling så infinner sig inte riktigt glädjen i träningen just nu....men vi kämpar på ändå, jag ser framsteg!

Fokus på lydnad och på hårda spår (som om inte är det vi sysslar med annars?!?!?!) helgen tillbringades i "gröna" kläder bl.a. på Lugnet i Falun och jag passade på att lägga spår, nyttigt! Myyyycket smittad mark, olika underlag och en inte helt störningsfri miljö! Både Spajk o Dizni spårade finfint!

Även i tisdags var det spår, här hemma på stiftsgården, var hemma en snabbsväng innan det var kvällskonferens så jag hade inte tid att åka ut i skogen, så att ha tillgång till en närmiljö som kan kallas "urban" rakt utanför dörren är kanon :) Vi spårade på sandstranden, på bryggan, på gräsmattan, på parkering och på fotbollsplanen! Han bryr sig inte ett dugg om att det kommit annat folk i spåret, samtidigt som jag la spåret rörde det sig folk både bredvid och över spåret, men inget av detta såg jag på honom.

Jag lade lite godis i spåret, och snacka om att jag blev paff när han liggmarkerade dom, han smakade inte ens på dom!????? Det tycker jag är coolt! Är ju van vid Dizni som äter allt i spåret....även mossa, pinnar o annat smått o gott :)

På lördag är det funktionskontroll, så vi håller tummarna att jag o Dizni klarar oss, men det borde inte vara några problem, men man vet ju aldrig! Hoppas hinna lägga ett spår eller två till Spajk också, det är så skönt att komma hem sen och bara kunna krypa upp i soffan.

Jag har nog inte så mycket mer att tillägga just nu, men vi lever och jag kan inte lova att uppdateringarna kommer tätare, men hoppet är ju det sista som överger människan :)

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Anna & Lovis

Självklart vi läser din blogg, din AKTIVA människa ;)Kram på er!

2011-10-29 @ 07:07:47
Postat av: Camilla Nixx & Pip

Jag är också in och läser

2011-10-30 @ 19:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0