Lite förvirrad??

Ja, när jag kollar mailen och undrar varför jag inte får några kommentarer från bloggen (jag har kopplat ihop bloggen o mailen så jag ser alla kommentarer...) ja, å så när jag kollar bloggen så inser jag ju att jag inte gjort något nytt inlägg?! Inte konstigt att det inte kommenteras något.....(Nu halgar ju inte direkt kommentarerna tätt, men någon brukar det ju iaf komma ;) )

Jaja, här kommer iaf ett nytt inlägg! Vad gör jag för att fylla dagarna då? Jo, jag kollar OS, framförallt vinterstudion med Pops....jag skrattar högt för mig själv ibland, sicken kille! På första plats borde jag ju skriva att jag pluggar....men just nu i OS-tider är väl kanske inte matte-plugg sådär jättehögt prioriterat....men det kommer väl tider efter OS också....

Jag läser som sagt matte....INTE lätt!!! Fast jag börjar mot min vilja inse att matte är spännande...och det är roligt att räkna svåra saker! Jag har en jättebra studiegrupp där alla gör det dom ska och kommer förberedda till våra träffar, och det är en klar skillnad på vår grupps redovisningar jämfört med andras, vi ligger ett steg före! Skööööönt!

Ja, å så ska jag bjuda på lite bilder då....som jag skrivit förrut så använder jag mobilen lite som dagbok, och här kommer ett axplock av bilderna!

Nixx o Dizni på klubben....


Bilden jag skickade till Nicklas för "godkännande" av tyget till soffan....


Mina egenhändigt bakade semlor! Inte snygga, men bättre för figuren än köpe-semlor!


Vi har ju haft några dagarn med kanonväder, lite kallt men ändå strålande sol! Dizni den lilla fjollan är precis som en katt och söker upp alla tillgänglig sol som finns och njuter likt den prinsessa hon är ;)


Här mellan korridoren och tv-rummet ligger hon aldrig annars....bara just när det är sol ute och den skiner in just där....när solen flyttat sig till fotöljen, ja då flyttar hon också.....


Å nu ska jag göra något som aldrig tidigare hänt....och något jag egentligen tycker är oerhört fånigt...jag skrev ju tidigare om vår lilla utflykt till lager 157, och jag ska nu visa inköpen!
Klicka på bilderna för att göra dom större!!


Annars så förrutom OS och lite plugg så har en del tid gått till träning av Dizni, hon är tillbaka i gammal god form och gör som hon brukar, skööönt! Jag hade gett upp hoppet om att kunna tävla i edsbyn den 13:e, så jag struntade i att anmäla....å så dagen EFTER anmälningstiden gått ut, ja då blir hon sitt gamla jag igen...hmpf! Tur för mig att dom tog efteranmälningar! Så nu väntar debut i Lkl2 nästa helg....

Det kan ju tyckas sent att debutera i tvåan när hunden är fyra år, men jag har ju inga dåliga krav på mitt tävlande, har jag inte chans på ett förstapris, nej då stannar vi hemma! Jag skulle aldrig få för mig att "testa" o se om det sker mirakel idag...som om ett moment skulle funka på tävling när det aldrig funkar på träning...skulle inte tro det va??? Så bättre sent än aldrig ger vi oss ut! Har nu några tävlingar inplanerade under våren så vi får väl se hur vi klarar oss.

Annars har vi kört en del fys...åkte spark 5,5 km i veckan, å den enda som hade träningsvärk dagen efter var nog jag...fy tusan!

Efter träning måste man vila......å det gör man bäst i husses/mattes säng.....

Jag skriver ju dagbok över vår träning, och det är jättespännande att se vad vi hittat på under en vecka...jag vet ju inte alls hur mycket/lite andra tränar, men JAG är iaf nöjd med det vi hittar på. Dizni är ingen hund som funkar att träna varje dag....Dock funkar det att köra fys ofta!

Varje dag, oavsett om vi gör något annat så blir det 3 promenader på sammanlagt drygt en timme, morgon, lunch o så kvällspromenad. Sen ungefär varannandag blir det något "vettigt" gjort, typ fys genom drag/löpning, Nicklas brukar springa en mil med henne och hon hässjar knappt när hon kommer in?! Fysen varvas med lydnadsträning, både inne och ute. Härligt nu när det är lite varmare ute, jag kan ju gå till parkeringen här som är upplyst och plogad! Det dryga med att ha så nära till planen är att man måste gå en extra rastrunda innan man kan börja träna :P Inne kör vi främst fjärr och moment som inte kräver några fartfyllda förflyttning framåt eller bakåt, jag rädd att hon ska halka.

Idag har jag köpt en ny sele som vi kan dra i utan skaklar, så  nu ska det dras däck för fulla muggar! Hon ska banne mig vara i toppform till säsongen börjar!!

Det var nog allt för nu....
(Viktbloggen är också uppdaterad)

På återseende!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Maria & Rozie

bara tackar för idag jag.... vi ses! =)

2010-02-28 @ 21:49:53
URL: http://rozie.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0