Vilken helg!

Får börja med lite grattis!!!! Till Ingela med Askelons Embla som i lördags blev uppflyttad till högre-spår! Bästa lydnadspoängen av alla ekipage, tjusigt!! Som grädde på moset åkte jag Anna och Disa till Västerås och plockade Disas sista cert idag, så nu är Disa Svensk utställningschampion!!!! Stort grattis!

Annars har det som vanlig varit en helg full av aktivitet...förstår inte riktigt snacket om att man ska vila på helgerna ;)

Vi började fredagen med att åka till Åsen, som vi döpt stugan till....känns bra att säga "Vi sticker till Åsen en sväng" eller "Denhär har jag köpt till Åsen" Iaf, vi klädde oss i uniform då vi skulle vidare till spårkurs i Falun senare på kvällen, och drog iväg. Självklart var vår "vanliga" väg bommad.....Något vi faktiskt räknat med, så vi åkte tillbaka till en annan väg och såg att den också var låst med en kedja....attans!!! Men se då vaknade nyfikna Carolin till liv och jag klev ur och inser att kedjan bara är lagd runt stolpen och låset alltså inte fyller någon funktion alls!! Vi lyfter helt sonika av kedjan ocj åker in! Nice!

Vi passerar ett hus där det sitter en gubbe ute på bron, vi vinkar glatt och kör vidare! Vi parkerar och börjar gå ner mot Åsen, tog kanske en 25-30 minuter att gå. Väl framme ser vi att vi förmodligen måste riva hela altanen :( Sen var i sämre skick än vi trott....Men nu har vi ju chansen att göra den så stor vi vill ha den! I övrigt var det såklart helt underbart!! Att sitt o fika vid VÅRT hus och titta genom tallarna på VÅR strand....nu ser man ju inte så himlans mycket av själva stranden, men bara vetskapen om att det är VÅR strand därnere känns ju gott i hjärtat :)

Efter lite fika började vi vår vandring tillbaka mot bilen, framme vid bilen börjar vi backa ut bilen och plötsligt ser vi ytterligare en bil komma åkande, vi stannar såklart och kliver ut för att presentera oss. Tjejen i bilen ser minst sagt förvånad ut när det kommer två militärklädda människor på deras LÅSTA väg?!?! Det tog henne en stund innan hon fick ihop hur vi kommit in....och ännu en stund för henne att inse att vi var vanlig människor...uniformen till trots ;)

Men hur som helst så var hon jättetrevlig och sa att det skulle bli trevligt med nya grannar :) Och hör och häpna.....vi fick också en nyckel till hänglåset vid kedjan!!! Något som förra ägaren sa var omöjligt att få.....Så nu har vi bara typ 2 km att gå till Åsen jämfört med de 4 km vi hade förut! Vägarna är nämligen bommade under tjällossningen....men annars är det bilväg ända fram till själva Åsen!

Vi fortsatte iaf vår färd till Falun o pratade om att vi iaf haft en attans tur som mött henne på vägen, annars hade vi dessutom varit inlåsta, för när vi kom ner till kedjan var den låst....så vi hade ju både långsiktig tur o kortsiktig tur :D

Väl framme i Falun var det spårteori på programmet, jättebra! Så vi hade mycket att prata om när vi körde hemåt framåt kvällningen....Hemma var det packning av spårgrejer och personlig packning som gällde innan vi kröp ner o laddade för kommande prövningar!

Lördagen ägnades åt spårträning hela långa dagen, i gassande sol och vårvärme......vi var trötta o hundarna var trötta! Men massor med bra tips fick vi med oss hem, så nu är det spårträning som gäller framöver i det Fromska hemmet! Jag och Nicklas konstaterade att vi gjort en hel del rätt med lilla fröken men att vi trots det måste missat någon detalj i hennes spårdressyr....men även detta hade Gunnar tips på hur vi kan komma vidare! Så nu är vi sprängfyllda med tips och laddade för en ny spårsäsong!!!!

Nu väntar en hyffsat lugn vecka, till skillnad från den som gick som avverkades i 200 knyck kändes det som!

Självklart får ni uppdatering om våra framgångar i spårskogen!

 På återseende :)

Kommentarer
Postat av: J

2009-04-27 @ 20:21:35
Postat av: Josefin

Så mysigt med egen liten stuga! :) Intressant med massa nya spårtips sånt skadar aldrig...

2009-04-27 @ 20:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0