Blandade bilder o film + funktionskontroll!

Ja, tänk  nu kommer det ett inlägg till! Laddade ur bilderna från mobilen så det kommer lite blandade bilder och så filmen på Spajk när han spårar på Lugnet i Falun...

Men först glada nyheter, Dizni klarade idag funktionskontrollen och får vara i tjänst 2 år till som FM-hund! Det kanske inte är så märkvärdigt, men för oss med vårt spårstrul så var det ett bra kvitto på att vi faktiskt har tränat rätt! Visserligen genade hon mellan 2 och 3 apporten så vi fick ett rätt kort spår, men det var väldigt kort avstånd mellan påsläpp och slut, så smart som hon är vindade hon slutet och gick rakt på det iställer för att spåra runt, hon är ju en tänkande liten fröken :) Skämt åsido, självklart skulle hon gått runt, men med tre apporter med in och ett godkänt upptag så hade vi klarat spårdelen.

Ja, en korkad matte och en lojal hund...så kan det gå! Stackarn som har en så korkad matte att hon inte fattar att hans små tassar är betydligt mindre än mina fötter....jag trodde problemet skulle vara att spåra och inte att ta sig fram! Jag tycker han är tokduktig!



Men så två bilder där han INTE är så dukig.....
CD'n hade han slaktat en dag då vi missat att berätta för tillfälliga hundvakten att han är houdinis okände bror...han rymmer ur komposthagen fortare än kvickt! Å då kan resultatet bli en Spajkad cd.....


Här har han varit kreativ i bilen....*morr* så numer spelar vi bara musik ur de främre högtalarna.....


Bildbevis på att hans ego väger x antal kilo....hans fysiska vikt tror jag är runt 18 kg, resten måste vara hans ego :)


Beställningen från vipdog kom med hans nya fina sele som han har när det är joggingdax, han är jätteduktig att springa med, drar "lagom"!


Härom veckan bjöds det på 3-rätters i Villa Fromhem.....


Förrätt!


Plankstek till huvudrätt!


Pannacotta och glass med honungsrostade valnötter till dessert!


Jag skulle nog kanske blivit kock ändå???


Jag har fått en rätt försenad födelsedagspresent från systeryster med familj! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Ostkake-knappen gillar jag :)



Vi har äntligen kommit iväg och köpt matta! Liiiite väl dyr..3990 och enligt min kära mamma väldigt opraktiskt med rya-matta i kombination med två hundar....Vi behöver dessutom två mattor, en ska skäras till och läggas på tvären mellan soffan och den matta som ligger nu, fattar ni? Den ska liksom täcka den golvyta som blir i skarven mellan mattan och soffan, så 3990x2+300kr blir läskigt mycket pengar för mattor...tur man är välbetald lärare ;)


Å så en skrytbild......

En rätt bra serie....slängskottet är det andra i serien, det skott jag oftast slänger iväg?!?

Vi hade som sagt plC-övning och då sköt vi pistol en hel dag, Me Like :)

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Ebba

Läser ALLA dina inlägg med stor behållning och då inte bara om Knäpp-Spajk. Xtra kul att Dizni fixade det :)

2011-10-29 @ 21:01:53
Postat av: Anna & Juni

Nämen vilken buskelpie du har :) Fast duktig också! Ska bli kul att tävla i Rättvik - riktigt bra anordnad tävling! Du får passa på att komma dit och störningsträna!

2011-10-30 @ 21:04:09
URL: http://www.annaronge.com/blogg
Postat av: Camilla & Nixx

Snygg sele på snygg hund :)

2011-11-05 @ 18:32:29
URL: http://nixxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0