Vintriga bilder

Här kommer lite vintriga bilder och lite smålandsbilder från julhelgen!

Vi gick på promenad, visserligen gör vi ju det x antal gånger per dag, men ändå?! ...det var sååååå mycket snö!!! Gick en bra bit upp på låren där det var som djupast, så det var jobbigt att pulsa fram i skogen! Men hundarna blev härligt trötta :)


Här har vi precis börjat vår promenad.....


Stackars Dizni fick snö i nosen :) Söt va???

Vi hade planerat att gå en runda som normalt tar typ 35 minuter att gå, men när vi gått (pulsat) i 35 minuter hade vi kommit en jättekort bit! Så min Einstein till make tyckte vi skulle gena över myren som man normalt går runt....vad han inte tänkte på var att jag inte har så långa ben...så det var tokjobbigt att gå! men sagt och gjort, vi "genade" och kom ut ungefär där vi planerat...svettiga och trötta....Men vid gott mod :)



Ja, som sagt, trötta, svettiga men vid gott mod! Jag tyckte det var så fint med snön på grangrenen :)



På hemvägen! Vackert va???



En särskilt vacker del av det smålandska landskapet!

Nästa vinteraktivitet!
Pulkaåkning med familjen Milde! Det var soligt och fint, men 20 grader kallt! Så det blev en kort men intensiv pulkatur. Spajk for omkring som  det popcorn han är, Dizni däremot fick inte vara med då hon har lite dålig kroppsuppfattning och inte vet att hon väger nästan 40 kg! Hon fick vackert finna sig i att vada eldvakt och sitta vid brasan.

Däremot drog hon Tuva o Axel stolt som en tupp på kälken! Tuva o jag hade provdragit dagen före och då drog vi en lång sväng i snabb trav, gissa om både jag och Dizni var trötta när vi kom in??? Tuva skrattade som hon kiknade när vi drog på så snön sprutade!!



En jättekass bild på långt håll.....Men det är iaf systeryster å spajk till vänster, jag i min fjoll-rosa jacka, Tuva o Axel på kälken som Dizni så fint drar på, å längst till höger går Lars!

Å så över till något heeeeeeeelt annat!

Tuva är inte sådär jätteförtjust i Dizni, Spajk är ju lite behändigare i storlek så det går rätt bra, Axel är lite mer kavat och gillar särskilt när det är matdax! Han har full koll på att det bara är Spajk som äter lunch och ungefär när han ska ha lunch. Men båda ska ha frukost och middag och det hjälper han gärna till med!


Här portionerar han upp maten, en stor burk till D och två små decilitermått till S, under noga överenseende av de två matgästerna....


Sen ska påsarna knytas, läggas in i skåpet och dörrarna stängas innan det är dax att bära matskålarna till matplatsen! Han blev dock lite bekymrad när Dizni började äta innan han sagt varsågod!



Noga övervakad middag!


När maten är slut ska skålarna ställas ihop och in under pallen!

Ja, det var i alla fall några bilder, fler kommer!


Kommentarer
Postat av: Camilla & Nixx

Vad mysigt ni har haft.

Jag tycker i alla fall att jackan är häftig. :)

2011-01-03 @ 16:51:22
Postat av: Anna Nygårds

Härligt! Du är så duktig och har kameran med dig överallt också.....våran blir mest lämnad hemma. Är jättedålig på att ta kort. Det är så kul att titta på dina fina bilder och läsa vad ni haft för er. God fortsättning! / Anna

2011-01-04 @ 10:46:20
URL: http://www.nogg.se/annaochrolex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0