Bara massa text....

Inte en enda bild nu heller!?! jaja, får väl ta det en annan gång.....

Livet rullar på, Dizni är skendräktig som få och vill inte annat än att ligga i soffan och slöa..... Det blir bättre för varje dag som går, så snart är hon tillbaka i gammalt gott slag igen! Operation viktminskning pågår för fröken nu, hon fick ju lite extra när vi trodde att hon hade valpar i magen, men nu ska hon ner till "bruks-form" igen!

Spajken växer o frodas.....I dag var vi i skogen en sväng, Dizni o han studsade runt och hade riktigt roligt! Han är väldigt lyhörd och vill ha koll, jag lyckades gömma mig idag och då blev det minsann fart på dom små kelpiebenen ;)

I går var vi på ett litet äventyr :) Vi var och tittade på bil i Bollnäs!! Så ännu en bilhall...Äventyret slutade med ett nyinköp av bil!!!! Jättespännande!! Så nu letar vi burar till hundarna...Tips mottages tacksamt!

Vi hittade en Hyundai Santa Fe som passade vår plånbok, så då slog vi till!!!



Ja, så kan det gå!! Jättespännande...längtar tills vi får hämta den nästa vecka!

I morgon väntar ännu ett litet äventyr för Spajken....han o jag åker till småland! Vi ska hälsa på mamma o pappa och såklart systeryster med familj! Sen ska vi tillbringa helgen i Norrköping för att titta på tjh-sm där Dizni´s uppfödare ska tävla med Dizni´s syster Disa! Vi håller alla tummar!

På återseende!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0