Before and After!

Okej, på allmän begäran kommer lite bilder från Åsen....Jag var ju där igår och pysslade lite, fixade lite ljus o kuddar o grejer! Nu är det riktigt riktigt fint och jag vill bara stanna där lääääänge!

Först lite bilder före......

Ja, man kan väl lugnt säga att det blivit iaf lite ljusare......... o inte lika mycket grejer!



Jag har ingen bild direkt på just den väggen...men nu ser det ungefär ut såhär:

Bilden är urkass för jag hade bråttom o fotade bara med mobilen utan blixt och då blev det suddigt!!


Jag förstår varför man fotat homestyling-bilder med tända ljus........

Vid bordet hoppas vi äta måååååånga gånger i goda vänners sällskap!! Bordet går såklart att göra större, så vi kan ledigt sitta åtta personer! Plus några till om vi använder gavlarna!

Å så sista bilden....... Mattorna skall inte ligga så, jag bara fick en idé om att testa! Det är ju rätt häftigt, men som Nicklas så fint påpekade.....det är ju inte särskilt praktiskt med två hundar.....Vi har fått 4 nästan likadana mattor efter min farmor och jag har en idé om att på nått sätt sätta ihop dom till en enda stor matta som börjar vid fönstret och räcker sen över hela rummet! Mattan som inte är vikt räcker ju över hela rummet!


Ja, det är bara stora rummet som är klart....men sovrummet och gästrummet är på god väg att bli klara! Sovrummet ska bli klart efter helgen, jag ska åka till IKEA och köpa lite garderober och grejer, sen är det nästan klart!! 

Vi var dessutom riktigt effektiva igår! När jag kom hem och vi hade ätit middag åkte vi ut i skogen för lite bevakningsträning, och lilla fröken visar att det verkligen går att vila sig iform!!! Hon har ett helt underbart sätt att jobba på patrullstigen, lungt och metodiskt går hon zick-zack över stigen, som i går var en två meter bred trav-väg, hon stannar och kollar av men fortsätter om det inte är en riktigt markering! Inte massa flängande hit och dit utan precis så som jag vill ha henne! 

Vi började med några visa-övningar som hon gjorde kanonbra! Vi hade bitskinnet med långt snöre på och hon kampade järnet!!! Nicklas sa att han inte sett henne kampa så någonsin! Det konstiga va att när vi sen körde patrullstig och hon fick gå ut till Nicklas så var hon nästan helt ointresserad av skinnet?!? Då var det bara gos och köttbullar som gällde?! Märkligt hur situationsanpassat hennes belöningssystem är!

Jaja, nu ska vi ut och lägga spår....bäst att fortsätta nu när vi har lite flyt i träningen!! Ikväll är det medlemsmöte och jag tänkte passa på att köra lite lydnad innan!

I helgen är det ju utställning för hela slanten....har inga större förhoppningar om några framskjutna placeringar, men det är ju oavsett resultatet ett trevligt sätt att tillbringa helgen :)

På återseende!!!!

Kommentarer
Postat av: Camilla & Nixx

Vad fint de blir i eran lilla stuga. Jag hoppas att ni gör barnsäkert så att vi kan komma och hälsa på.

2009-09-03 @ 11:32:33
URL: http://nixxman.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad mysigt ni fått! Lycka till i helgen med vänstervarvningen... :)

2009-09-03 @ 19:11:31
Postat av: Anna Nygårds

Vad fint du får till det i er stuga. Tackar för gratulationerna! Vi ska också "vänstra" i helgen. Lycka till! / Anna

2009-09-04 @ 09:15:27
URL: http://www.nogg.se/annaochrolex
Postat av: Jessica

Tjenixen!!



Vi ska till Högbo och till Gävle i helgen, du då? Högre spåret är i Hofors så det är på samma sida världen i alla fall :-)

2009-09-04 @ 12:44:42
URL: http://www.tjw.se
Postat av: Nice

Åhhh så fint det blev!!! Vulket lyft, det är svårt att tro att det är samma hus.....



Vi syns kanske på söndag :-)

2009-09-04 @ 15:58:11
URL: http://www.metrobloggen.se/NiceM
Postat av: Lena

Ooooh, så mysigt! Ser fram emot en middag och ett glas vin vid tillfälle! Kan även erbjuda detsamma i Furudal! ;)

Kramis från oss

2009-09-06 @ 22:32:33
URL: http://lenashundar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0