semester nästan jämt!

Ja, ungefär så skulle jag säga att livet är just nu! Semester innebär ju ledighet för de alldra flesta, och så även för mig, men semester innebär också att träffa trevliga människor som man inte träffar under övriga året och precis så har jag det på jobbet! Det dyker upp välkända ansikten nästan varje dag, antingen på genomresa eller för att stanna ett par dagar på gården och bara umgås. Så att gå till jobbet är ingen större belastning, det är som en enda stor fritidsgård och jag står som avlönad fritidsledare, typ.....

Visst kommer det sura arga gäster också, men oftast är det bara att lyssna och låta dom vara arga en stund så brukar det gå över! Bäst är att inte lägga massa energi på att argumentera utan bara stå tyst och hålla med!

Iaf så har jag varit o tränat hund, jojemän! Lilla fröken löper fortfarande och var väl "sådär" sugen på att träna...vi körde iaf sittande i grupp och vi körde en platsliggning först stod jag och tittade på henne, hon var nämligen vääääldigt intresserad av Ingo som satt bredvid för Ingo hade köttbullar med sig?!? Men hon låg så fint, hon tittade mot hörnet där jag försvunnit hela tiden berättade Ingo. Det bekräftar ju bara det jag hela tiden trott, att hon kommer ligga bättre om jag inte är med....

Det var länge sen jag var å tränade med gänget, så det blev såklart mycket snack o fika! Att jag varit på Marma tyckte alla var jättekul och ville höra alla tips o trix vi fått. 


Söta fröken vilar på trappan....MED huvudkudde?!?

Efter träningen var det så dax för dagen T som i Telefoninköp!!! jag hoppade snabbt, lätt o elegant på bussen till Insjön, pluggade in iPoden i öronen och hann sitta ungefär 10 minuter innan jag inser att bussen kommer åka via Tällberg, och dessutom turistvägen?!? Shiiiiiiiit! Efter ungefär 15 minuter inser jag att här är det full koncentration på att inte kräkas som gäller...jag blev så himla åksjuk! Var på väg att kliva av i Leksand! Men med en grönaktig nyans i ansiktet klev jag iaf av utanför hjultorget och mötte upp mamma o pappa!

Efter att ha våndats och velat fram och tillbaka så föll valet på en Nokia N86 8 MP och jag är sjuuuukt nöjd!
Titta på filmklippet så förstår ni varför!!



I onsdags var vi turister och åkte till Sundborn och tittade på Carl Larsongården, vi och sisådär 1000 andra människor....
Först var det fika!


Sen följde vi strömmen av människor upp till........................
 
Själva gården var jätteliten och inte alls så som jag trott att det skulle se ut...Vi orkade inte heller köa för en guidad visning, så vi nöjde oss med att gå runt och bara kolla utsidan



I går var vi ut till Åsen en sväng, mamma och jag plockade in porslin och fixade  i köket, Nicklas målade i sovrummet och pappa bar grejer. Nu är stora rummet tömt på målarpytsar och penslar så nu kan vi nästan börja möblera!!! Ska "bara" hitta ett bord först...så om nån har ett bord modell lite större med rundad klaff på så hör gärna av er!

Vi har ju ärft några stolar från Nicklas föräldrar, en såhär fin och så då dom 4 gröna och blåa.....


Men den blåa o gröna färgen är ett minne blott, nu är dom vita å fina :)


Idag har vi varit en sväng till Mora, Nicklas köpte skor och vi letade också efter ett bord, gissa om vi hittade nått??? YEEES, det gjorde vi! Inte ett sådant som vi egentligen letade efter men ett som vi tror passar bra och som dessutom kan beställas med klaff! Det är inte vitt och det har inte rundad klaff utan är ett massivt ekbord, men efter lite dividerande fram och tillbaka så enades vi om att slänga ut bäddsoffan, eller iaf ställa in den i gästrummet igen, leta en ny soffa på blocket modell "kronblom" (så har någon en lååång soffa stående som ni vill bli av med så hör av er) och måla den vit och ev. lasera den trärena skänk som är tänkt att ha porslin i, så antingen blir bara bordet ekfärgat, eller så blir bordet och skänken ekfärgade och resten blir vitt....Är ni med???? 

Vi ska bara ut och mäta en gång till så bordet passar i höjd med stolarna och ta ytterligare en funderare på om det passar med ett ek-bord, på söndag kommer Henke, Tez och Amanda så då får vi lite smakråd! 

Ja, det var väl allt som hänt sedan sist..... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0