Massaj!!??!!

Jaha, tänkte berätta om en heeeelt vanlig dag på lärarutbildningen :) Vi har ätit tårta.....godisnappar....ananas....bara en sån sak! + ett antal fika + lunch....!

Sen har vi målat med acrylfärg, målat med vaxkritor, sjungit ramsor och rimmat! Fått massage.....och avslappningsövningar! Byggt en minikompost, med riktiga maskar! Skådat elefanter o krokodiler samt träffat en svärande guide i Afrikas savanner, och så då en tvättäkta massaj :) Den tvättäkta massajen var då inte så himla tävttäkta, men tog sin roll på oerhört stort allvar! Jag t.o.m. träningshoppade innan jag skulle vara massaj inför gruppen idag! Ja, det var alltså jag som var massaj.....tänk vad man lär sig massa matnyttiga saker på dagens lärarutbildningar?!?

Skämt åsido så har det varit en mycket givande dag med redovisningar från vårt multimodala arbete i språkstimulering, både roligt och lärorikt, men lite jobbigt att bara lyssna på redovisningar en hel dag. 

Sen måste jag ju säga att det är spännande med alla som läser bloggen! Nu kommer en liten följdfråga.....hur hittade ni hit? Via blogtown´s prenumerationstjänst? Eller har ni varit duktiga och hittat direkt till arrdiz.blogg.se? Eller vi arrdiz.se? Tänkte såklart försöka plocka bort inläggen i blogtown så småningom!

i morgon väntar ett sista examinerande seminarium innan denna delkurs är slut! Men det ska nog gå bra...vi är rätt väl förberedda och har förankrat hela vår redovisning i litteraturen!

Sen åker jag direkt från skolan och upp till Mora för en träff med arbetsterapeuten! Får se om jag får skäll eller inte.....

      Tack & hej & på återseende!!!!

 

Kommentarer
Postat av: Milla

Via arrdiz.se

2009-01-20 @ 02:20:29
Postat av: Nice

Jag hittade hit via din hemsida, och nu har jag lagt en prenumeration på din blogg :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0