Måndagsträning....

En helt vanlig måndag :)

Dizni har fått nått anfall av energi och är pigg som tusan, jätteroligt!! Kan träna typ 10-15 minuter med fullt ös och kampbelöning! Började att köra med godis, men då hoppade hon och naffsade lite i händerna, så jag hämtade en dutt, och dåååå blev det annat ljud i skällan ;) Vi körde lite fot och snabba belöningar med kamp, hon tillkämpade och var jätterolig! Jag var duktig och slutade i tid, d.v.s. innan hon hann hitta på nå tok! Vi avslutade med lite agilitylek, springa tunnel och hoppa däck :) Om det håller i sig såhär så blir det nog banne mig en start i tvåan snart!

Fick en fin komplimang om mitt jobb med Dizni, värmer gott i hjärtat!! Ja, med lite eftertanke så är det nog så, jag har verkligen kämpat med denna hund, och frågan är om hon hade blivit bättre hos någon annan???? Jaja, nu bor hon här, och det är vi glada för, inte alltid, men väldigt väldigt ofta!

Spajken då? Jo, han fick ett återfall i "jag kommer tassande på platsliggningen, ungefär när det är 30 sekunder kvar" *morr* bara att backa i träningen då....det var så j*vla mycket mygg, kan ju varit därför han kom??

Annars körde vi rätt mycket fotposition med klicker, blir bättre och bättre :) Tränade en del "anslutningar" jag gick och sa fot och belönade när han var "rätt". Övade lite helt om, måste klura lite mer där!

Vi har ju varit på kurs hos Frida, men jag får skriva om det sen, nu blir det lunchpromenad och sen in till repan för lite introduktion!

På återseende!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0