Tänk så det kan bli.....

...när det kommer valp i huset, då minsann uppdateras bloggen ofta :)

Det händer massa saker mest hela tiden, förrutom när Spajk sover....vilket han gör nu! Dizni tycker väl fortfarande att det är en liten brun sk*t som flyttat in....men igår när dom var ute gjorde hon faktiskt lekinvit, vilket fick Spajk att snabbt sätta sig i säkerhet mellan blomkrukorna...Dom rejsade en stund iaf, fast jag tror mest det var Spajk-rejs och Dizni-rejs var för dig och inte ett gemensamt....

Bilderna är från mobilen så klicka på dom så blir dom iaf liiiite större!


S&D sover tillsammans :)


Vi har plockat fram buren igen, gissa vem som snabb som en vessla kröp in i den????

Vi har klippt klor också, inge problem eller iaf inte efter vi klippt fyra klor under vilda protester, då gick resten utan problem :) Han börjar nog inse att i Fromhem är det vi och inte han som bestämmer...han försökte också protestera när jag skulle lyfta in han i buren, han låg och sov och jag lyfte upp honom, då rynkade han nosen och gav ifrån sig ett ursött litet morr :P Så söt! Nu fungerar ju inte riktigt det heller i Fromhem, så det var bara vackert att finna sig i att sova i buren! Skämt åsido, han gör sina små försök att få sin vilja igenom, men med tanke på hur fröken D var som valp så är han hittills rena barnleken! Han har ännu inte tuggat sönder en enda grej, inte grävt i någon blomkruka inte grävt några hål i gräsmattan och inte alltför många hål i våra fingar/händer!

Två rejäla hål i tummen har jag dock...hans finmotorik är inte på topp, så han råkade missa en dutt och hamnade med hörntänderna i min tumme, så två prydliga hål i tummen har jag, ett på ovansidan och ett på undersidan! Men han biter iaf rejält och satsar 100 % :)

         

Vi har fått paket från småland också :) Axel, Tuva, systeryster, Lars, mamma och pappa har skickat paket! Det innehöll en liten boll som Axel valt, en flosstugg, en jätterolig groda med pip och en påse godis!

Det är så lätt att glömma att han bara varit hos oss i 6 dagar....han är så jäkla cool! Vi gick en kortsväng ner till Siljan och undersökte omklädningsrummen, utan problem spatserade han rakt in i omklädningsrummen! Vi hoppade studsmatta också.....öronen fladdrade och han for omkring som en skrutt!

Vi var en sväng till Leksand idag, det var mass folk o massa hundar, inga problem! Nån smällde en festis precis bredvid oss, tror ni han brydde sig??????????????? Nopp, inte ett dugg, däremot höll goldentiken bredvid oss på att fly all världens väg!! 

Vi träffade också Maria och amstaffen Rozie, Rozie var väl "sådär" kul.....men Maria var rätt rolig! Han är lite, lite reserverad mot folk, inget som stör men något vi måste jobba på! Nu tror jag inte det blir några problem, han har som sagt bara bott hos oss i 6 dagar och precis ALLT är nytt för honom! Eller reserverad, kanske ska säga sansad? Är ju van vid Dizni som fullkomligt flyger fram så fort hon får tillåtelse...så hans sätt att närma sig folk kanske är normalt???!!

Han har suttit några längre stunder i buren också, eller iaf 30 minuter.....Nicklas är borta och jobbar så för att Dizni ska få komma ut så får han helt enkelt finna sig i att sitta i buren! Det går jättejättebra, han finner sig jättebra och ligger lugnt ner när jag kommer tillbaka! Känns bra inför en blivande karriär som tjänstehund :)

I morgon är det spårpremiär!!!! Ska bli spännande att se hur han tar det! Återkommer med rapport!

Nu ska det bli kvällspromenad med Fröken och en stunds bur-tid för Spajken! 

     På återseende!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad vi längtar efter att träffa ER!!!!

Kram från oss i Småland

2010-09-05 @ 11:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0