Tänk om allt blivit som det var tänkt??!!

Ja, då hade jag varit prinsessa och bott i ett vackert slott, det hade varit fred i hela värden och alla hade fått äta sig mätta! Ja, så hade det gått om att blivit som det var tänkt....

...OCH Dizni o jag hade haft vårt 1:a pris o lydnadsklass 2!

Men nu går det inte alltid som det var tänkt...vilket kanske ibland är bra, men just idag hade det gärna fått gå enligt planen...Men vi tar nya tag!

För att börja med det positiva så OM vi haft betyg på allt, och de betyg som vi normalt preseterar på de nollade momenten så hade vi landat strax över 160 poäng! Men med två nollor blir det inte mer än 132 poäng.
10 på platsliggningen (Hon hade legat jättejättefint och knappt ens tittat sig runt! När jag kommer tillbaka så börjar svansen att vifta...lillskrutt!)
7,5 på fria följet, lite ofokuserad var hon, hon startade jättejättefint, men sen kom hon på att hon nog skulle titta sig lite runt på vad det var för ställe vi var på....kommentarerna i protokollet var: Sitter långt fram, tränger vänster, pendlar position. Det var ett jätteroligt fria följ program, inte vanliga hatten utan det började med språng! 
0 på läggande, hon la sig men reste sig lika snabbt för att gå och kolla en plastbit som låg en bit bort...
5 på inkallningen, även där reste hon sig när jag lämnat henne....jag kallar in ändå men vet att hon då kommer i trav, mycket riktigt...i snabb trav kommer hon, men stannar i gengäld toksnabbt! Sen blir det dk när jag kallar in från stående plus att hon sätter sig snett.
8 på rutan, enda kommentaren där är nosar?!? Man kan ju lugnt säga att domaren var snål med sina kommentarer..men jag kan lägga till tempo! Hon var väldigt fokuserad och spragn rakt fram och in i rutan! Vilket ju alltid är bra, och det var många hundar som inte ens hittade till rutan! Så jag är nöjd med det!
0 på apporten.... hon tjuvar....men jag säger ändå apport och hoppas på det bästa :) Hon stannar en bit ifrån och nosar lite, tar sedan apporten mycket tveksamt, tittar på mig och undrar vad i hela världen hon ska göra med den?!? Kommer sedan tillbaka till mig men tuggar?!? på apporten...lite mycket saker som gick fel där....
7 på hopp, lite seg...å ett dk på sättandet, det var massa plastbitar som hon promt skulle kolla på....
7 på fjärren dk på läggandet, men jättefina skiften! Rörde sig inte ett dugg framåt.
7,5 på helheten
Summa alltså 132 poäng

Men om vi ska räkna hur det skulle kunnat vara så en 8:a på läggandet och vi har 140 poäng, och iaf 8 på apportering så hamnar vi strax under 160 p men sen räknar jag med att inte få en 7:a på fjärren och inte en 7:a på hopp och definitivt inte en 5:a på inkallningen! Så en helt vanlig dag och om det blivit som det var tänkt så hade det gått vägen idag!

Det var som vanligt i Edsbyn lite rörigt....men vi var ett otroligt gott gäng från Nedansiljan som var iväg, alla stöttade varandra och gladdes med varandra och klappade på axeln när det inte gick så bra! Det var bår vin och vatten, Birgitta med Culla debuterade i ettan, tror bestämt det var lite nerver med där, så det gick inte alls. Maria och Rozie laddade för ett sista 1:a pris och LP i ettan, men ett nollat ställande satte stopp för det. Likaså Anna och Rolex laddade för LP, och där gick det vägen!!! 166 poäng! Bra jobbat!

I trean var det Kricko och Xaga, inte heller där gick det som det skulle....Men det är bara att ta nya tag! Sen i eliten var det Kerstin och Elex, dom vann klassen med 264 poäng och ett 1:a pris!! Bara två till så är dom
SE LCH!!!!! Det kommer gå kanonbra, det såg så fint ut och inte så mycket pip, trots att det är en schäfer;)

När vi alla tävlat klart åkte vi till Sibylla och åt lunch innan vi åkte vidare till klubben för lite sökträning, Dizni körde bara rena rullövningar med lösrulle, hon hade iaf inte glömt sen sist!! Fullt ös ut och direkt fokuserad på rullen och sen snabbt tillbaka för att byta rullen mot matte för påvis!! 

Sen blev det lite skottträning, vi övade passivitet under skotten, inga jagande av myningsflammor! Hon var väldigt fokuserad på skytten men satt fint stilla och fick belöning när det small.

Vi avslutade med att köra några sök inne, en i klubbstugan och en på toaletten, visste man inte att det var första gången hade man trott att hon gjort det massa gånger förrut...! Att sen figgarna fick en liten Dizni-puss var inte särskilt oväntat....På toaletten hade Tuttan gömt sig bakom duschdraperiet så där fick hon verkligen använda nosen! Härligt!!! 

Sen åkte vi hem och toksomnade i soffan! Välförtjänt kan jag tycka....

På återseende!!!! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan Hej! Det är jätteroligt att läsa din blogg! ..bara så du vet... =)

2010-03-14 @ 08:19:41
Postat av: Maria & Rozie

hm... det va jag som skrev ovanstående inlägg...

2010-03-14 @ 08:20:38
URL: http://rozie.dinstudio.se
Postat av: Anna Nygårds

Ni kommer igen i Rättvik utan tvekan. Vad trevligt när vi är ett helt gäng som tävlar samtidigt.Jättemysigt! Falun i maj då? Då debuterar vi 2:an. Ha det! / Anna

2010-03-15 @ 09:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0