Vilken helg?!

Ja, vilken helg vi haft!! Nu är det ju snart helg igen....Men den som gick var helt fantastisk!! Våren har gått i bröllopens tecken, först ut var Frida och Jonas som blev herr och fru Wallén, sen var det Lotta och Sofia som blev äkta paret Lirkas och så nu i helgen då Erik och Lina som blev Herr och Fru Helmersson!

En lång bilresa ner till Hampetorp och färjeläget över till Vinön där själva vigseln och festen skulle äga rum. Färjans lastutrymme var minst sagt begränsade.....så vi fick vänta en dryg timma på att färjas över, och ändå var det preciiiiiiis att vi fick plats


Resan över till Vinön tog en dryg kvart, vi roade oss med diverse fotoövningar....med blandat resultat ;)

     
(Klicka på bilderna för större bild)

Framme på "ön" var det tältresning.....Det var lite ont om sovplatser där hundar var tillåtna, så vi hade på förhand bestämt att vi skulle sova i tält! Jättemysigt!



En mäkta stolt Nicklas :) Å en nyfiken liten fröken......

Nicklas var övertygad om att Dizni skulle stanna inne i tältet, jag var dock mer tveksam.....Och mycket riktigt! När Lina och Erik kom förbi och hejjade så dök lilla fröken under tältduken helt obehindrat.....:) Så hädanefter satt hon bunden i mittstolpen i tältet!

Bröllopet var helt fantastiskt, såklart! I en liten skogsglänta på öns norra udde var vigseln, solen sken och vinden blåste lagom mycket för att hålla myggen borta.....

Bruden var vacker som en dag och brudgummen så stilig så stilig!



Klänningen har Linas mamma Kajsa sytt!! Helt fantastisk vacker!


Den helt gröna buketten har Lotta gjort, enbart av blommor/växter plockade på ön!

Vigseln bestod av en hel del musik, båda familjerna är jättemusikaliska och det var en salig blandning av musik, brudgummens bröder sjöng stämsång och brudens släktingar spelade ingångsmusiken på fiol och klarinett.



Även festen hade mycket musik, specialskrivna sånger både till brud och brudgum! Fina tal och lite spex :)



Brudgummen körde själv sin brud till festen!

Vi kröp ner i sovsäckarna runt halv tre.....och sen upp igen vid klockan åtta för att hinna med första färjan tillbaka till fastlandet, mycket trötta var vi!

Vi tog lite övriga bilder under helgen också.....håll tillgodo!


Lilla fröken är lite bitter för att hon inte får vara lös.....


Fiiiiiin fröken :) Säga vad man vill, men söt är hon!


Mmmmmm, kaffe :)


En, om möjligt, ännu bittrare fröken som fick sitta bunden vid bilen...Men är man översocial så är man, och det passar sig inte riktigt att hälsa på ALLA människor som är bröllopsklädda....;)


Vi hittade en otroligt rolig postlåda :)

Det blev som sagt en tidig morgon då vi hade några spännande saker att se fram emot längs hemvägen....först ett besök som förhoppningsvis kommer betyda en liten förändring i Fromhem :)

Vi var hemma hos Maria och Anders på kennel Meringa och träffade deras kelpie's Ebba och inte minst Ochra, som precis nyss fått 9 pigga små valpar, varav en liten hane förhoppningsvis flyttar in här i Fromhem om sisådär 8 veckor :) :)

Det ska bli sååååå himla roligt, och jag önskar bara veckorna gick liiiiite fortare!

Efter besöket där for vi vidare till Maja o Kenneth och deras sommarställe för lite lunch och massa snack, vi var toktrötta och inte sådär jättepratiga....Men god mat fick vi och piggnade till lite innan vi körde norrut igen!   
 
Dizni var nog också lite trött efter helgen, hon var förhållandevis stillsam i sin hälsning?!


Ja, det var skönt att kliva över tröskeln hemma.....
Helgen innehöll massa minnesvärda saker som tar sin tid att smälta!

Nu rustar Dalarna för midsommar, det putsas och fejjas i alla vrår och butikerna fylls med turister, både på gott och ont! Jag hävdar fortfarande att typ ICA, systemet och mackar borde ha snabb-kassa för rättviksbor...för rackarns vad det tar tid ibland!

Sommaren har kommit och jag jobbar som vanligt i repan som växelhäxa, Nicklas jobbar också lite mer än vanligt, tur vi jobbar på samma ställe så vi iaf kan ses där :)

Midsommar i år kommer att firas på jobbet för min del :( Nicklas ska åka till Åsen och fira....Men han kan ju sitta därute i sin ensamhet och skåla med Dizni!

Önskar er alla en glad midsommar!


Kommentarer
Postat av: anna nygårds

Hur hinner ni med allt? Tackar för hälsningen på hemsidan. En liten valp gud vad roligt. Och Dizni ska bli mamma. Här händer det grejer. / Anna & Rolex

2010-06-28 @ 10:50:04
Postat av: Pricken

Så fina de var :)



Btw sov ni två och dizni i det där stora tältet ensamma?

2010-06-28 @ 14:49:18
URL: http://annaprickeneriksson.blogg.se/
Postat av: Anna & Lovis

Åh, Vinön o Hampetorp.. Där har jag firat midsommar ett år,m en kompis till mig hade stuga i Hampetorp. Dåligt med björkar, så vi gjorde en midsommar stång av ormbunkar...

2010-06-30 @ 14:25:08
Postat av: Ingela L

Men så roligt med en liten Kelpie! Kelpie är mycket populära på min hemmaklubb. När Tessie var valp så var din valps farmors mor den hund som alla såg upp till (Busan). Stort lycka till med valpen!

2010-07-08 @ 17:37:02
Postat av: Jenny och iina

Skoj med valp :) Men fru From, ajabaja, inte sätta hunden i dragkroken!!!

Kram Jenny

2010-07-16 @ 11:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0