Ja, livet är oförutsägbart ibland...

Ja, vad ska man säga?!

....vi har bara Dizni på halvfoder, d.v.s uppfödare Anna har rätt till en kull valpar innan Dizni blir 5 år. Vi har pratat fram och tillbaka jag och Anna, och planen var att para Dizni på löpet i december. Men ibland blir det inte som planerat och Dizni kommer därför paras nu på löpet i juli! Hon ska paras med en jättetrevlig hane som kallas "Moggen"! Synd att vi inte ska ha någon mer rottis.....Annars hade det varit intressant att behålla en valp!

Intresserad av en valp efter Dizni, kontakta Askelons kennel!

Av förklarliga skäl ställs alla planer på tävlingar och utställningar in under sommaren och hösten. Vi får väl se hur det går med återhämtningen under våren! 

Bloggen handlar ju till stor del om livet tillsammans med Dizni, så om jag varit dålig på att uppdatera hittills, så kommer jag bli ännu sämre nu! Men kika gärna in då och då, det kanske dyker upp lite bilder på trädgården, Åsen eller våra syskonbarn! 

 På återseende!

 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Spännande nyheter!!!

Men du hinner ju träna och tävla lite innan löpet :-) Vore ju kul att träffas igen! Ska till Järvsö på söndag och testa tassarna på lydnadstävling klass3. Första för i år. Det är också spännande ;-) (fast långt ifrån lika spännande som valpar)

2010-06-04 @ 10:28:28
URL: http://www.tjw.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0