Lager 157 & Åsen...och så lite vardag!

Ja, vardagen börjar kännas just som en vardag! Jobb blandas med vattning av krukor, hushålls-sysslor, tvätt och allt annat som hör livet till.

Vardagen har dock haft lite inslag av annat! I förrgår var jag, Sara och Petter på besök till lager 157 i Sågmyra, rackarns trevligt som vanligt!! Vi började med en vända in på Scorett där vi gick ut lång stund senare, fattigare på pengar med x antal par skor rikare! Ett par jättesnygga svarta lädersandaler med låååånga snören som knyts upp på vristen och ett par höga mörkbruna moccaströvlar hamnade i min påse, det hade lätt kunnat bli flera par, men till Nicklas stor glädje besinnade jag mig! Om jag har lite mer inspiration i morgon så kanske det kommer bilder på fynden :)

Lager 157 bjöd inte på några större nyheter, men likförbaskat kom vi ut med rätt välfyllda påsar! Vi fick dessutom fika-kuponger vid kassan?! Vi började diskutera syftet med dessa kuponger då vi inte såg någon annan få dessa?!
1. Var det för att vi var så rackarns trevliga och hon ville fjäska lite?
2. Var det för att vi hade handlat så mycket (vilket jag har svårt att tro då vi sammanlagt hadlade för typ 1500, vilket inte kan anses vara någon astronomiskt stor summa för 3 personer?!)
3. Eller fick vi dom helt enkelt för att hon ville bli av med oss?

Jag gissar såklart på att vi fick dom för att vi var så rackarns trevliga :)

På jobbet rullar det på, jag är rätt trött när jag kommer hem, det tar trots allt på krafterna att hela tiden vara alert och trevlig! Hur sur en gäst än är måste jag ju liksom hålla masken och inte bli sur..."Om en person saknar ett leende, ge dem ditt" har blivit mitt motto! Jag går bara in i bagagerummet och hämtar ett nytt leende :P Nejdå, men ju surare en gäst är, dessto trevligare försöker jag vara *hehe* Och nog tusan om jag inte lyckas få de allra flesta att iaf dra lite på smilbanden innan dom går vidare!

De allra flesta är jättetrevliga och är oerhört positiva, men tyvärr är det ju oftast de lite mer besvärliga som fastnar i minnet.....

Jag fick dock höra en kommentar som nog inte var meningen att jag skulle höra, det var en make som sa till sin hustru på väg ut genom dörren efter att ha köpt middag och lite vykort av mig: Det var tusan till trevlig och positiv tjej hon i receptionen!! :)  hmmmm, värmer gott att höra!

Nej nu är det slut på skrytandet.....

Det andra avbrottet i vardagen var igår när vi var på Åsen hela dagen, köket skulle bli lite mer färdigt....ett steg framåt och två steg bakåt kan sammanfatta dagen! Lite betongfundament som vi inte räknat med och lite mer ojämnheter än planerat kan man säga sabbade vår tidsplanering en del. Men nu är iaf avloppet nästan borrat och klart och väggen som ska kaklas är nästan färdigspacklad!

Jag ville inte stänka massa stekfett på nymålade väggen, så jag gjorde som alla tv-kockar och flyttade ut köket! tjusigt värre!


tänk att mat smakar så mycket bättre utomhus?!?


Lilla fröken spanar......

Dizni fick dessutom besök av sin date "Moggen", det var parningsdax :) Det gick väl sådär bra, men vi håller tummarna att gud är god så blir det nog små Dizni/Moggen-bebisar i slutet av september!!!


Moggen!

Moggen är en mycket trevlig hund, jag har träffat han några gånger förrut och varje gång slås jag av hur trevlig han är! Att han dessutom är snygg göra ju inte saken sämre! Jag ska dock erkänna att jag inte har kollat några MH-protokoll eller så, men Anna har stenkoll på sånt, så jag litar på henne, det är ju "hennes" kull! Jag har ju träffat Moggen´s förra kull hos Anna som är jättetrevlig hela kullen! Så nu håller vi alla tummar, så om allt går som planerat åker hon till Anna mitten på september!

Ja, det var iaf en liten uppdatering om läget...till helgen börjar ju Classic Car Week! Jag är inte odelat positiv, men jag gillar att ta en vända ner på samhället och titta på fina bilar! Att det blir en ökad kriminalitet och så när så mycket folk samlas på ett och samma ställe är väl inte så konstigt?! De allra flesta är ju där för att umgås med likasinnade och visa upp sina bilar, de som sabbar och förstör får gärna stanna hemma!!!

På återseende!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0