Pulkadrag med filmklipp....

Det nya året firades med lite pulkadrag, Camilla, Nina, Leo och Eva kom förbi så hundarna skulle få dra lite pulka.
Dizni är ju inte direkt van att dra, men hon kämpade på fint!


Det var ett mindre organiserat kaos när vi skulle iväg...en övertänd schäfer, en cool rottis, en motsträvig liten kille och en tjej som snällt satt i pulkan och väntade.....men efter lite strul kom vi iväg!


Här har vi kommit en bit...vi kom på att Dizni som är lite större nog skulle dra tyngst....så det blev lite rörigt igen när vi skulle byta hund innan vi kunde fortsätta vår lilla tur.....

Eva tyckte det var jättemysigt att åka pulka bakom Dizni!


Leo tröttnade efter en stund, så då bytta Camilla pulkan mot sparken så Nixx fick dra lite mer!


På slutet testade vi att sätta båda hundarna framför sparken....gick inte sådär jättebra....vi hade olika långa koppel så det blev snedbelastning, men roligt hade vi! Jag vågade mig på att stå på sparken och filma samtidigt!



Jag gav snart upp filmandet från sparken.....hade tänkt att leva lite längre än bara nyårsdagen ;)



Oavsett hur mycket vi sprungit eller dragit med Dizni så får hon lite spatt när vi kommer hem....verkar som hon bara måste ta slut på all energi som finns i kroppen! Jag lyckades filma det andra av två tokrace......Även kallat: Hur man retar en kopplad Schäfer :P
 


Kommentarer
Postat av: Camilla & Nixx

Ja det syntes ju ialla fall vilken hund som inte var en latmask hahahah stackars Nixx fick släpa på alla. Vi ses på söndag Kram

2010-01-01 @ 18:44:22
Postat av: Camilla & Tekla



GOD FORTSÄTTNING PÅ 2010!!!! :)



Tack för hälsningen i bloggen, alltid kul! :) Allt är bra med oss och valparna i Teklas mage växer för var dag. Ska bli spännande och se vad som tittar ut om några veckor! :)



Jag önskar er all lycka och framgång (förutom när ni är våra konkurrenter i ringen...hihi) under 2010 och att ni ska lyckas med era mål! :))



Antar att kylan är hård mot er i Dalarna också, såg att ni skulle få ner mot -45 grader... :O... inte klokt! Täcke och kläder !



Sköt om er så kanske vi ses på årsmötet?



Kramar från oss

2010-01-06 @ 11:25:40
URL: http://camii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0