Ömsom vin ömsom vatten....

Först dom dåliga nyheterna...jag klarade inte matte-tentan..Skit också!!!!! Jag hade inte varit helt ute och cyklat utan faktiskt haft helt rätt på två avsnitt av fyra...men det är bara att ta nya tag, har hittills bara hört en som klarat den, resten verkar ha missat...! Så det kan inte ha varit så enkelt?!

Jag deppade INTE ihop mer än för typ en halvtimme, sen blev jag ruskigt revansch-sugen! Jag skulle helst vilja göra tentan NU på stört!  Men jag får vänta ett tag till.....ska plugga lite procenträkning för det var det jag missat på...

Ja, nu över till det som då får symbolisera vinet i tillvaron :) Veckan som gått har vi haft spårpremiär! Bara 600 meter långt och inga längre liggtider, men hon hade en härligt attityd och skötte sig exemplariskt, t.o.m. upptaget gjorde hon på ett bra sätt!! Ett rejält uppletande hann vi också, där var hon fokuserad och sprang bra, så jag är nöjd även där.

Vi har fysat en del i veckan också, gått över stege och lyft benen höööööögt! Igår var vi ute med klövjeväskorna, hon sprang på som tusan bredvid cykeln och vi var ute i ca 30 minuter och när vi kom hem fick hon i vanlig ordning tokrace i trädgården....MEN när jag pratade med Camilla på telefon så diskuterade vi huruvida det var okej att cykla med väskor eller inte?! Hon drog då iväg rejält och drog mig framåt, vi höll oss bara på mjuka vägar, så mjuka att jag körde fast cykeln och fick vända....

Om hon själv får välja tempo så ligger hon i rask trav, så snabbt att jag själv får gå det fortaste jag kan, och det är ju inte så himla sakta...Så då tänkte jag att om jag cyklar så kan hon ju få välja tempo själv?! Rätt eller fel?!?? Jag ska kolla lite innan vi gör det igen, men som sagt, hon verkade inte tycka det var sådär överjobbigt direkt!

Idag har jag ägnat mig åt plantering!
 

Årets plantering blir tagetes i alla former! Jag har ju testat en del men för första gången förra sommaren satte jag tagetes och dom växte som ogräs! Så nu blir det 3 olika sorter, varav en engelsk variant med blommor större än golfbollar!

Såklart blir det luktärter också, o så solrosor....den sommar jag INTE sätter solrosor, då blir det nog banne mig ingen sommar! Förra årets luktärtssådd misslyckades ju tyvärr så jag fick bara ihop en kruka, så iår är jag lite sur på luktärtorna och satte bara två olika sorter....



Just de....lobelia också! Å så Petunior! Men mina fina plugg-boxar är ju helt underbara, 49 plantor på minimal yta!

Men en liiiiiten fundering bara....när det är små fröer i påsarna, ex. lobelia så ligger ju fröerna i ytterligare en liten påse, där ena sidan är genomskinlig plast och andra sidan nån variant på plastad papper. Oavsett vilket material det är så var det iaf statiskt så alla små yttepyttiga fröerna satt ju liksom fast på plasten?!??? Hur smart är det??? Idiot-dumt om du frågar mig! Tacka vet jag tagetesfrö som iaf syns!
Döm om min förvåning när jag laddar ur bilderna och hittar en bild på mig själv?!??? Papparazzi på kontoret :)

Tror min kära make har ett finger med i spelet där ;)

Nu känner jag att våren är på väg, jag köpte t.o.m majblommor i onsdags så nu är det vår! Penseér på trappen hör våren till, så jag inhandlade även det! I år blev det blå och vita.....


Ser ni dom fina pinnarna?? Dom har jag gjort :D



Satt framför TV´n och pysslade, jag hoppar gärna allt vad broderi heter, tacka vet jag ståltråd och lite rejäla tänger :)


Avslutar med några bilder på lilla fröken...Måttligt road av att bara fått vanliga promenader under dagen...




Kommentarer
Postat av: Camilla & Nixx

Vad du är duktig som alltid sår frön. Själv är jag lat och köper färdigväxta.

2010-04-18 @ 20:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0