Söndag!

Söndagar innebär ju bevakningsträning! Det är verkligen ett jättegott gäng!!! Det är hög nivå på hundarna och alla är självgående och suger åt sig precis allt vi säger. Vi körde upptagsträning och lite lydnad, upptagen gick bra för de flesta och lydnaden har en del lite att jobba på medans några är nästan klara. Det finns några som är självskrivna i vilken insatspluton som helst, jätteroligt!

Dizni och jag avslutade träningen med en långpromenad och ett uppletande, polletten har verkligen trillat ner när det gäller uppletandet, hon studsar som en liten kanonkula och galopperar som en liten tok i rutan! Rutan var väl typ 20x20 meter och innehöll 3 föremål, en dutt, en pappmugg och en plastburk, hon plockade alla tre och vände ut igen för att leta efter avlämningen, kanonkul!!!

Promenaden var lång och härlig, inte en människa mötte vi och bara massa skog, skööööönt! Inte behöver man vara rädd för varken varg el. björn heller!

När jag kom hem fixade jag lite mat och som grädde på moset en liten skattjakt till husse :) Ner i frysen, upp i syskrinet, in i skafferiet, vidare till kylen, in i städkåpet, bort till hundskåpet för att avslutas i presentpappersskåpet :) Vi firar husse dag i väntan på två-benta barn! Han fick en fin yogamatta, så nu slipper han halka omkring på ett liggunderlag när han yogar.

Jag skulle egentligen varit iväg och tränat Dizni nu, men hon är lite hängig......tror det beror på att hennes små hål efter Nixx tänder har blivit lite fula och infekterade :( Så vi baddar med alsolsprit och håller tummarna att vi slipper raka rent runt såren.....särskilt som det vankas utställning till helgen! Känns inge kul att ställa henne om hon är rakad på halsen, det hade varit sååååå kul att fajtas om certet på hemmaplan!!!  Tänk om vi skulle bli SUCH på hemmaplan?!?!?! Det hade varit så häftigt! Vi ska ju "bara" vara snyggast....vilket ju inte är det lättaste! Annars får vi satsa på 2010....

En bild från Ljusdal....

Kommentarer
Postat av: Karin

Hoppas att det går bra på utställningen nu! Kanske du får agera handler sen om Dirke kan ställas nästa år? Då har du ju redan en SUCH säkert. :-)

2009-11-10 @ 20:36:15
URL: http://www.bengalning.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0