Trött i hela huvet!

Ja, efter en hel helg nästan bara stillasittande så känns hela hjärnan som bomull....

Å förresten ser det ut som bomull ute också....under helgen har det kommit drygt 2 dm snö!!! Hääääärligt! Tror bestämt det blir en låååång tur i morgon!  

Precis som alla andra söndagar så var jag en sväng till körhallen, hade inga köttbullar hemma så jag körde med en favvo....Mjukost på tub :) Med baconsmak!! Fröken va precis som jag loj och inte riktigt på topp, men vi körde en rejäl genomkörare av metallapporten, och lite ställande o läggande! Med betoning på att stå stilla/ligga still efter kommando, inte en milimeter ska hon flytta sig efter mitt kommando! Ställandet börjar bli riiiiktigt snyggt! Å läggandet är tillbaka på samma gamla nivå som tidigare d.v.s toksnabbt! När jag visade läggandet för Frida så fick vi stående ovationer och applåder! Fy fasen vad snabb hon är!!!!
 
Arrac fick komma in en sväng o vi körde också lite apport, med betoning på bra gripande! Han är som vanligt pålitlig som ett gammalt väggur, gulleArrac!

Nu ska vi softa i soffan, och hör o häpna, JAG har hyrt film?????!!!!! Jag som typ aldrig ser film, än mindre HYR film! Valet föll på Arn...såg faktiskt första på bio och gillade den, så jag hoppas denhär är lika bra, eller bättre???

Ska passa på att fria lite, jag klarade hemtentan!!!!!!!!!
Trots att jag skrev den på typ 1 dag! Då vi egentligen haft 2 veckor på oss, antingen betyder det att jag är smartare än andra eller att dom varit snälla i sin bedömning?!?! jaja, med beröm godkänd iaf! Så ett helt år på högskola utan en enda komplettering! Kanoners!

På återseende!!!!

http://www.arrdiz.se

Kommentarer
Postat av: Maria & Rozie

=) Hur många äkta makar har du då?? om du friar varje gång du klarat en tenta???!!! =)

2009-01-25 @ 22:31:26
URL: http://www.rozie.dinstudio.se
Postat av: Carolin

haha, ju du Maria, det kan man ju fråga sig ;) Å tänk vad många jag kommer att ha innan jag pliggat klart :)

2009-01-25 @ 23:52:09
URL: http://arrdiz.blogg.se/
Postat av: Nice

Fan va duktig du är som klarat ALLT hittills på skolan, det är inte många som gör det! Speciellt inte som om du verkar läsa på distans, och då krävs det DICIPLIN!

2009-01-26 @ 08:19:43
URL: http://www.metrobloggen.se/NiceM

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0