Rottweiler in action!

Ja, första dagen som husägare är snart till ända! O det är ingen större skillnad! En rätt cool känsla att säga "vår stuga" Vi, eller rättare sagt, jag! håller på att fundera på vad vi ska kalla stället. Torpet går ju bort, det är ju liksom redan upptaget av det "riktiga" torpet! "Stugan" känns så alldagligt o så himla opersonligt, låter som man pratar om en campingstuga på Silvköparens camping...typ....Jag tycker såklart att "Carro-land" är bra! Vi har ju ett Fromhem så då är det väl inte mer än rätt att vi också har ett Carro-land! Nicklas tycker det ska kallas Gansåsen....korrekt men trist! Jag tycker det möjligtvis kan kallas för Gannsen med betoning på a typ som gAnsen, eller varför inte Åsen kort o gott?? Sommarställe låter så mycket östermalm, "vi åker upp till vårt sommarställe över en weekend"  typ...Några förslag??

Annars då? En sparktur på Siljan...gissa hur ont armen gjorde efter en timmes sparkande??? Svar hyffsat ont:( Jag har inte haft ont på evigheters evigheter, men det är ju också bara en dryg månad sen den gick av! Jag ska be överläkaren förklara EXAKT hur det såg ut i armen när dom skar upp den! (Helt ärligt så önskar jag att nån hade fotat så jag hade fått se...knäppt men sant...) Jag ska träffa han den 28:e och hoppas då bli friskförklarad (iaf i armen *haha*) och få använda den fullt ut igen!

jo, sparkturen va det ju, det var nästan en decimeter snö på isen, så det gick ju "sådär" bra att åka spark....efter att ha kommit halvvägs till långbryggan gav jag upp å knöt fast kopplen i sparken och drog hem den! Skam den som ger sig!

Jag fotade massor.....det var grågrågrågrågrågrågrågrågrå-väder ute så alla automatinställningar var värdelösa! Så jag fick vackert skruva o ändra å fixa för att det skulle bli bra! Och jag är mycket nöjd med resultatet!

En välanvänd leksak!!

Arrac tyckte det var liiiiiiite blåsigt!

Ett helt normalt uttryck på fröken....

Hon ser ju oerhört intelligent ut, eller??????

arrdiz baksida....

Men jaga mig då??? Snabbare kan du!!!!

Rätt snygg!!

Men draaaaaa då!







När vi kom hem fortsatte vi med att klättra lite i snöhögen på parkeringen, Dizni studsade som en liten kängru....Arrac är ju lite ostudsigare så han klev lugnt och fint omkring i snöhögen, men trötta blev dom, oavsett metod att behärska snön!

Dizni blev ju årets näst bästa allroundrottweiler på årsmötet igår! Häftigt! Nu var det ju bara tre som skickade in sina resultat....men vi kom på en god andraplats :)


Jag jobbade ett par timmar och åt middag tillsammans med ett helskönt gäng! Dom kallas för "dammtussarna" och kommer upp till gården ett par gånger per år och går och fixar med småsaker och njuter av att bara få vara! Jag satt o pratade med en äldre man och vi pratade mobiltelefon och han berättade att han haft mobil i 7 år! Men inte tagit emot några samtal....förutom en gång, på hans 95-årsdag!! Shiit, han va 95 år gammal!!! Jag hade gissat på typ 70, pigg som en nötkärna och pratade fritidshus och renovering, och tyckte dagens ungdom artade sig väl! Hur cool som helst! 

Ja, det va allt från idag, over and out!


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej fru From!



Alltså, nu är jag så nyfiken att jag snart spricker! Var har ni köpt hus???? Björn o jag har tittat och tittat på fotona, men ingen ledtråd ser vi. Hursomhelst så ser det superfint ut! På fredag är jag ensam och billös i Furudal heeeela dagen, eftersom sambo och son ska till Grönklitt och åka snowboard. OM du har vägarna förbi, så ring gärna! 0730-461 260.

Kramis Lena, Elsa o Drama

2009-01-21 @ 21:27:08
URL: http://lenashundar.blogg.se/
Postat av: Lena - igen då ra´

Guuuu, vad roligt allt blev - jag som just tyckte att det var lite grått, om man så säger! Du är HJÄRTLIGT välkommen om du har tid och lust, imorgon! Men, som sagt, viktigt att du ringer på det nr jag lämnade igår. :)

2009-01-22 @ 10:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0