Nu har det hänt grejer!

ja, nu har det hänt lite roliga saker i familjen Froms liv! Vi har ju iof alltid roligt då fröken D ju bor tillsammans med oss....tokfia!

Idag åt hon broccoli, frusen, paketerad i plastpåse...som hon dessutom så fint hämtade från diskbänken, alldelles själv! Smart va?? Det ryktas att Cesar Milan (ni vet mannen som talar med hundar) har sagt nått i stil med att smarta hundar väntar inte på att få mat, de letar själva! Så då måste ju fröken toksmart.....eller?????

Men igår lämnade vi iaf hundarna hemma och drog till grannkommunen för att insupa lite melodifestivalflärd! Vår vän Joel är ju ljustekniker på nämnda festival så vi fick en liten guidad tur backstage! Hur häftigt som helst! Vi gick nog mest runt o gapade och kände oss urfåniga, det var hur mycket lampor som helst och sladdar o kablar o massa killar med headset o radioapparter som såg stressade ut....Sen kidnappade vi Joel och smög iväg och käkade pizza, mumsigt värre! Tog lite roliga bilder på deras meny....men jag orkar inte fixa över bilderna från telefonen, så jag tar dom en annan dag!! 

Lite annat då...Jo, ni vet knäppa turister som vill bli fotade tillsammans med typ massaijer? Detta blev jag o Bergerin utsatta för igår! Vi var med på propellern på högskolan Borlänge, ett rekryteringsjippo som studentkåren anordnar. Vi stod där och skulle rekrytera folk till hemvärnet och till GSU, problemet var bara atrt det var väldigt många utbytesstudenter och således inte så mycket för oss att rekrytera....Men alla dessa studenter var superintresserade av den utrustning vi hade med oss och ville såklart prova, och därefter fotograferas tillsammans med de blonda svenska soldaterna...! Våra "konkurrenter" som stod runtomkring hade hejdlöst roligt åt oss! För att inte prata om våra manliga kollegor vi hade med oss!! Men vad gör man inte för att rekrytera lite folk???

Vad har hänt annars då, jo vi har varit i Västerås, shoppat på IKEA till vår lilla stuga, porslin o gardiner o lite annat smått o gott, bl.a. brandsläckare! Hur många vuxenpoäng är det på det???? Vi passade på att träffa lilla Amanda och firade Nicklas pappa som fyllt år. Vi hann två svängar till IKEA, stackars Nicklas höll på att avlida av långrtråkighet!!! Han var måttligt pigg efter att ha spelat natt-innebandy-kupp! Han sov typ 12 timmar i sträck när han väl kröp ner....
 
Nu äntligen har vi också beställt nytt fint skinn till våra laminofotäljer, sååååå fint, men inte så billigt.....typ 3000 spänn styck! nu ska vi bara vänta 6 veckor innan vi får hämta skinnen.

Ja, inte en enda bild men massa text! Håll tillgodo!!

  http://www.arrdiz.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0