Home sweet home!

Eller borta bra men hemma bäst! Jag har ju varit i småland hela påsken, hos mamma o pappa, systeryster, Lars, Tuva o Axel! Heeeelt underbart!


Här hjälper Tuva Axel att öppna sina paket, för som Tuva så bestämt sade "Axel är ju bara bebis"

Vi firade ett gäng födelsedagar.....först Axel som fyllde på skärtorsdagen, sen Tuva som hade fyllt, sen Lars som fyllde på påskafton, å så pappa som också fyllt....så 4 födelsedagar hade vi att fira! Snacka om kalas!!!!


Lars fick princesstårta!!! Med citronfromage.....mumsmums!


Tuva var såklart påsk-käring! Världens sötaste :)


Tuva plockar vitsippor

Här i Rättvik har precis blåsipporna slagit ut, i småland stod vitsipporna i full blom! å jag o Tuva gick iväg och plockade vita sippor som Tuva sa, inte vitsippor utan just vita sippor, till skillnad från blåsippor....vi räknade kronbladen och kom fram till att vita sippor har 6 kronblad!


"Sånahär plockar vi moster"


Gullungen Axel!


....firar sin 1-årsdag med att äta ballerinakex.....

Annars har jag bara varit ledig och njutit av att inte ha hundarna med mig! Fast jag var tvungen att ut och röra på mig lite ändå! Fick spunk på att sitta inne! Tur att Tuva ville spela fotboll så ofta....Moster kan vi inte göra det, moster kan vi inte göra det, moster kan vi inte göra det.....Men är man moster på heltid så vore det väl attans om situationen skulle utnyttjas!!

Men även om det är jätteskönt att vara moster på heltid och få maten serverad så är det skönt att vara hemma igen, känna det välbekanta gruset under fötterna och hundhåren som verkar finnas överallt ;)

Justde! Jag var ju hos arbetsterapeuten idag! Fick väldigt mycket beröm för min rörlighet i handleden, hon var alldelles lyrisk och sade flera gånger att detta var det bästa hon någonsin sett och att det var helt fantastiskt bra!!!! Så det var ju skönt....det som inte var lika bra var att mitt ärr inte såg så snyggt ut.....jag trodde ju liksom det skulle se ut som en daggmask, men det skulle det inte....så jag fick nån konstig plastgrej att ha på ärret så skulle plasten typ lösa upp huden så den skjulle läka ihop rakt och slätt o fint....fasen vet om det fungerar! Men efter att ha haft den på i 5 timmar så sved det rätt rejält, så lite nytta gör den nog!
 
I morgon startar årets spårsäsong, så vi håller tummarna för bra väder!

På återseende!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0